ABUNDANS CAUTELA NON NOCET

office@grigoraslawyers.ro

INFORMAȚIE PENTRU PRESĂ

  • Noutăți
  • Gabriela
  • No Comments
  • iunie 20, 2018

INFORMAȚIE PENTRU PRESĂ

Casa de Avocatură GRIGORAȘ & PARTNERS își extinde echipa de litigatori

20 iunie, București: Casa de Avocatură GRIGORAȘ & PARTNERS își extinde echipa de avocati litigatori prin cooptarea avocatei MINODORA ILIESCU

Minodora a absolvit Universitatea din București în anul 2003 și este avocat definitiv din anul 2006, membră a Baroului București. De asemenea, în anul 2004, ea a absolvit programul masteral Dreptul Afacerilor din cadrul Universității „Nicolae Titulescu” din București, cu lucrarea de disertație în domeniul dreptului proprietății intelectuale – Mărci și indicații geografice, sub îndrumarea prof. dr. Viorel Roș.

„Voi face tot ce depinde de mine să mă integrez cât mai rapid în echipa de profesioniști condusă de dl av. Gabriel Grigoraș. Sunt extrem de bucuroasă că am avut șansa să mă alătur acestei echipe” declară Minodora.

Minodora Iliescu are o importantă experiență juridică în asistență juridică și reprezentare în litigii civile, fiind specializată în litigii în imobiliare, precum și în dreptul de proprietate intelectuală. Minodora vorbește fluent franceza și engleza.

„Este importantă pentru noi cooptarea Minodorei în echipa noastră. Calitățile ei umane și profesionale sunt un real câștig pentru noi. Am mai avut ocazia să lucrez cu Minodora și tocmai de aceea pot să spun că sunt extrem de bucuros că Minodora s-a alăturat echipei noastre” arată avocatul coordonator Gabriel Grigoraș.

Nu sunt comentarii

Adauga comentariu

Please enter a message.
Please enter your name.
Please enter a valid e-mail address.