Sari la conținut

Avocat litigii imobiliare in Bucuresti

  • de

Dispunem de unii dintre cei mai buni si competenti avocati din Romania, care iti pot oferi asistenta dar si reprezentare in litigii imobiliare si investitii.

Avocatii nostri sunt specializati in diverse cazuri imobiliare, rezolvand o multitudine de probleme diverse si complexe cu privire la consultanta pentru rezidentiale, proiecte imobiliare, birouri sau centre comerciale din Romania. Am reprezentat deasemea foarte multi clienti in operatiunile  lor de cumparare sau de vanzare de proprietati, sau chiar un portofoliu intreg de proprietati, participarea la constituirea de ipoteci imobiliare , restructurarii, cumparari,consultanta si reprezentare in vederea  finantarii proiectelor si proprietatilor.

Astfel, daca iti doresti sa obtii maximul de profitabilitate din investitii imobiliare atunci trebuie sa iei cele mai bune decizii bazate pe verificari amanuntite.Investitiile imobiliare sunt  investitii,in general mari si care au nevoie de timp si documentare.

Atunci cand decizi sa incepi calatoria pe drumul imobiliar, un avocat cu o experienta imobiliare reprezinta un mare atu, deoarece poti  evita diverse taxe sau costuri suplimentare, astfel incat sa te poate ajuta sa eviti costuri inutile  DAR CEL MAI IMPORTANT ESTE FAPTUL BANII INVESTITI SINT IN SIGURANTA.Din pacate ,in zilele noastre, multi investitori romani si straini au pierdut sume colosale prin cumpararea unor imobile care aveau probleme juridice foarte grave. Stim ca timpul tau este valoros si orice decizie ar putea sa te coste pana la urma, asa ca putem face o abordare rapida pentru a te ajuta sa faci o abordare eficienta si sigura in timp ,foarte bine informata, pentru a-ti investi capitalul in deplina siguranta si eficienta.

Indiferent daca esti interesat sa cumperi un teren pe care vrei sa dezvolti un proiect imobiliar,un birou pentru firma, o casa sau  o cladire intreaga pentru firma ta, avocatii nostri din Bucuresti te pot ajuta cu diverse afaceri imobiliare.

Toti antreprenorii stiu faptul ca locul in care iti conduci afacerea este foarte important, astfel incat majoritatea companiilor isi indreapta atentia catre locatie, pentru obtinerea unui numar constant de vanzari si clienti, fara importanta daca alege sa fie mare sau mic. Un avocat imobiliar din Bucuresti iti poate oferi o buna consultanta in acest domeniu, deoarece avem un cadru specializat in toate problemele imobiliare.

Multe persoane  inteleg  ca achizitionarea unui imobil  reprezinta cea mai importanta achizitie a vietii lor, asfel incit pentru a-ti proteja investitia, vor avea nevoie de cunostintele unui avocat imobiliar care sa ii asiste.

Chiar daca exista doar un dezacord intre vecini cu privire la acces sau un simplu conflict in timpul negocierilor pentru vanzare, litigiile imobiliare pot escalada aproximativ si rapid. Un avocat bun te va sustine in solutionarea rapida a problemelor si iti va apara drepturile, pentru a te putea bucura de proprietatea ta cat mai repede.

Ne poti contacta la numarul de telefon afisat pe site sau pe email si iti vom oferi mai multe detalii despre drept imobiliar, litigii juridice, asistarea si reprezentarea clientilor dupa cum spune legea.

Drepturile asupra proprietatilor

Daca ai un drept de garantie asupra proprietatii tale, nu vei putea vinde sau transfera titluri, insa un avocat imobiliar te poate ajuta sa negociezi, sa obtii o solutionare dar si sa elimini garantia cat mai repede.

Contracte

Au existat diverse cazuri in timpul lucrarilor noastre imobiliare, sa vina clientii la noi datorita faptului ca au descoperit unele erori substantiale in documentele lor la mult timp dupa ce au achitat si semnat o proprietate. Este foarte costisitor si greu sa incerci sa indrepti greselile dupa ce tranzactia este finalizata.

A avea un avocat in Romania pentru a te reprezenta la cumpararea sau vanzarea unei proprietati, te poate ajuta sa reduci riscurile dar si sa ai un proces mult mai rapid si mai usor.

Indiferent daca esti interesat sa cumperi o cladire comerciala sau rezidentiala, iti recomandam un avocat dintr-un cabinet avocatura din Bucuresti, care sa te poata ajuta, deoarece stim faptul ca e o investitie foarte mare de bani dar si de timp.

Exista multe pareri importante implicate intr-o tranzactie, de la inspectori la creditori si te putem reprezenta in relatie cu fiecare din ei, pentru a-ti oferi cea mai buna afacere pentru a-ti proteja interesele si drepturile. Serviciile de reprezentare a cumparatorilor includ:verificarea temeinica si in amanunt a situatiei juridice a bunululi ce urmaeaza sa fie achizitionat, termenii de negociere, revizuirea si finalizarea termenilor  contractului.

In felul acesta nu va fi nevoie sa te stresezi cu nicio probema care apare, deoarece suntem aici si rezolvam totul rapid! Gasesti cele mai noi informatii pe site si ne poti contacta oricand la numarul de telefon afisat sau pe email!

Daca esti vanzator, avocatul imobiliar te va ajuta in toate procedurile de vinzare pina la intabularea bunului pe numele noului proprietar si pina la incasarea intregului pret al vinzarii in conditii de maxima siguranta.

Pentru mai multe detalii despre drept imobiliar Bucuresti, diverse litigii juridice, apeleaza cu incredere la un cabinet de avocatura specializat care ofera asistenta profesionala in toate aspectele legate de proprietati, demararea unor proiecte, achizitii de terenuri, etc.

Oferim urmatoarele servicii:

Asistenta juridica in materie imobiliara;

Asistenta imobiliara in ce priveste verificarea actelor asupra oricaror bunuri detinute de persoane fizice sau firme;

Achizitii impobiliare (terenuri, apartamente, vile si case)