Achiziții publice

Cabinetul de Avocatură “Gabriel Grigoraş”

Achiziții publice

Grigoraș & Partners a oferit consultanță clienților locali și internaționali în proiecte publice referitoare la construcții, energie, purificarea apei și gestionarea deșeurilor, facilități sportive și infrastructură.
Echipa noastră a dobândit de-a lungul timpului o experiență semnificativă în structurarea și implementarea diverselor tipuri de contracte de achiziții publice, legate în principal de următoarele activități: construcția de noi clădiri, proiecte de infrastructură, purificarea apelor uzate și gestionarea deșeurilor.
Grigoraș & Partners sfătuiește clienții în etapa înainte de înscrierea la licitaţie, în evaluarea fezabilității ofertelor, evaluând riscurile, cheltuielile, durata și veniturile potențiale înainte de depunerea cererilor de licitaţie.
Am asistat clienții în pregătirea documentației complexe necesare pentru înscrierea la licitații, oferind suport în organizarea și prezentarea exactă a tuturor informațiilor despre dezvăluire și specificații. De asemenea, reprezentăm clienții în corespondența cu instituțiile publice implicate în aceste proceduri, în negocierea procedurilor în cadrul licitațiilor deschise, restrânse sau procedurilor de dialog competitiv. De asemenea, oferim asistență clienților în faza de implementare a proiectelor, asigurându-ne că toate cerințele de raportare și documentare sunt îndeplinite, precum și obligațiile în conformitate cu contractele de licitație.
Grigoraș & Partners a consiliat autoritățile în implementarea licitațiilor publice, conform dispozițiilor legale.

AI NEVOIE DE MAI MULTE DETALII? INFORMAȚIILE SUNT GRATUITE!

Copyright © 2019 Grigoras Lawyers. Toate drepturile sunt rezervate.