ECHIPA NOASTRĂ

Echipa noastră încearcă pe de-o parte să identifice şi să stabilească potenţialele probleme juridice care pot afecta un imobil, iar pe de altă parte să găsească modalitatea cea mai simplă şi mai profitabilă în vederea dezvoltării unei afaceri imobiliare. Casa noastra de avocatura deţine numeroase colaborări cu alţi avocaţi, în vederea soluţionării anumitor speţe din domeniile ce alcătuiesc obiectul nostru de activitate.

- Gabriel Grigoraş -
Avocatul coordonator al casei de avocatura, este şi cel care coordonează întreaga activitate a casei, cu maximă acurateţe şi consecvenţă
- Coca George -
Avocat, își desfăşoară activitatea în domeniul dreptului civil, comercial şi penal.
- Laura Dinu -
Experiența sa profesională constă în redactarea și revizuirea de contracte, întocmirea de documente cu caracter juridic în domeniul dreptului comercial și administrativ.
- Gabriela Dan -
Işi desfăşoară în cadrul casei de avocatura activităţi juridice din domeniul dreptului civil, al dreptului comercial şi din domeniul dreptului proprietăţii intelectuale
- Cristina Voinea -
Se ocupă de rezolvarea problemelor legate de societăţile comerciale precum şi de procedurile ce se desfăşoară în faţa Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.
- Veronica Ion -
Isi desfășoară în cadrul casei de avocatura activități juridice din domeniul dreptului civil, dreptului comercial și real-estate.
-Elena Cristina Nicolae-
Acordă asistență juridică și reprezentare în litigii civile, litigii în contencios administrativ și fiscal, dreptului muncii și al asigurărilor sociale, precum și litigii de dreptul familiei
- Minodora Iliescu -
Face parte din echipa de avocați litigatori, având și o importantă specializare în litigiile imobiliare, precum și dreptul de proprietate intelectuală.

Copyright © 2019 Grigoras Lawyers. Toate drepturile sunt rezervate.