Antitrust si Competiție

Cabinetul de Avocatură “Gabriel Grigoraş”

Antitrust si Competiție

Grigoras&Partners deține o experiență importantă în consilierea clienților internaționali cu privire la fuziunile și achizițiile multinaționale și locale, precum și în consultanța cu privire la alte probleme antitrust și de concurență și reglementarea comerțului.
Echipa noastră de antitrust și competitie oferă consiliere completă cu accent pe aranjamente de distribuție exclusivă, prevenirea încălcărilor antitrust, tranzacții de parteneriat corporativ, fuziuni și achiziții, monopol, poziție dominantă și restricții comerciale. Oferim consultanță continuă, inclusiv opinii legale în legătură cu problemele legii antitrust și punerea în aplicare a programelor interne de conformitate și antitrust pentru entități mari.
Avocatii din echipa Grigoras&Partners reprezintă adesea clienți în fața Consiliului Concurenței din România și au asistat de-a lungul timpului, numeroși clienți în pregătirea notificărilor și explicațiilor obligatorii către consiliu, precum și în obținerea aprobărilor de la consiliu în legătură cu activitățile comerciale.
Grigoras&Partners include, totodată, o analiză antitrust în cadrul proceselor de diligență corespunzătoare și în evaluarea riscurilor legate de fuziuni și achiziții, ca parte a consultanței juridice și de afaceri oferite clienților noștri.
De asemenea, echipa noastră se bazează pe informațiile avocaților noștri din alte domenii de practică complementare dreptului antitrust și al concurenței, inclusiv corporativ și comercial, tehnologia informației, francizarea, drepturile angajaților, fuziunile și achiziția.

AI NEVOIE DE MAI MULTE DETALII? INFORMAȚIILE SUNT GRATUITE!

Copyright © 2019 Grigoras Lawyers. Toate drepturile sunt rezervate.