Corporativ si comercial

Cabinetul de Avocatură “Gabriel Grigoraş”

Corporativ si comercial

O structură corporativă solidă și o abordare comercială eficientă reprezintă un factor cheie pentru succesul mediului de afaceri competitiv de astăzi. Practica noastră corporativă și comercială este cunoscută pentru oferirea de consultanță juridică și strategică de specialitate în toate etapele ciclului de funcționare al unei firme și cu privire la toate activitățile comerciale.
Drept comercial
Grigoraș&Partners a reprezentat cu succes clienți internaționali importanți în numeroase tranzacții complexe. Echipa noastră deține o expertiză specială în tranzacțiile transfrontaliere care implică coordonarea echipelor juridice dintr-o serie de jurisdicții.
Practica noastră include întreaga gamă de tranzacții comerciale, asocieri în participațiune, transfer de active și de afaceri, contracte de vânzare-cumpărare, acorduri de furnizare servicii, agenții și distribuție, acorduri de licență, franciză și distribuție. Echipa noastră este specializată în elaborarea și negocierea fiecărui acord, acordând o atenție deosebită detaliilor cu scopul de a îndeplini obiectivele de afaceri ale clienților noștri.
Structura corporativă și de guvernanță
Grigoraș&Partners a oferit consiliere generală pentru mai multe corporații mari, asistând în tranzacțiile cheie, precum și în asigurarea sprijinului continuu în problemele de zi cu zi. Oferim consultanță de specialitate privind înființarea și înregistrarea corporativă, drepturile de participație și structura capitalului, cesiuni, restructurare, rezultate secundare, lichidări și formarea de vehicule corporative speciale pentru a gazdui afaceri și tranzacții complexe.
Echipa noastră sprijină clienții în probleme de guvernanță corporativă, drepturi de vot, protecția acționarilor minoritari, precum și în probleme de conformitate, raportare și răspundere corporativă. Clienții noștri corporativi beneficiază de practicile noastre bancare și de finanțe, de fuziuni, achiziții și de muncă.
Noi credem că misiunea noastră reprezintă succesul vostru. Oferim fundamentul legal necesar creșterii și prosperității puterii corporative și dezvoltării comerciale.

AI NEVOIE DE MAI MULTE DETALII? INFORMAȚIILE SUNT GRATUITE!

Copyright © 2019 Grigoras Lawyers. Toate drepturile sunt rezervate.