Resurse naturale si energie

Cabinetul de Avocatură “Gabriel Grigoraş”

Resurse naturale si energie

Grigoras&Partners oferă consultanță juridică cuprinzătoare în materie de energie și de resurse naturale. Echipa noastră asigură clienților asistență în redactarea si negocierea acordurilor legale, din această zonă reglementată, cu precizie și expertiză. Echipa noastră ajută clienții să indentifice riscuri, oportunități și să asigure respectarea cerințelor legale.
Casa noastra de avocatura Grigoraș&Partners a consiliat clienți locali și internaționali activi în domeniile achizițiilor de energie electrică, furnizare și distribuție, transport de gaze, comercializarea gazelor și în probleme legate de acorduri specifice, concesiuni, acorduri de distribuție și furnizare, tarife, licențe, supraveghere legislativă.
Echipa noastră consiliază de asemenea companii majore din străinătate și autohtone, specializate în gestionarea resurselor naturale. Avocații noștri au o experiență vastă în industria de gestionare a apei și a apelor uzate, ajutând clienții în construcții și operații de instalații de epurare, alimentare și distribuție de apă.
Avocații firmei își sfătuiesc clienții cu privire la toate aspectele proiectelor de energie și resurse naturale, de la faza de licitație publică, prin finanțarea, autorizarea și structurea condițiilor contractuale, până la soluționarea litigiilor. Echipa noastră a acumulat de asemenea cunoștințe și o experiență vastă în proiecte majore de energie regenerabilă, consiliând o gamă largă de investitori în energie eoliană.

AI NEVOIE DE MAI MULTE DETALII? INFORMAȚIILE SUNT GRATUITE!

Copyright © 2019 Grigoras Lawyers. Toate drepturile sunt rezervate.