Fonduri europene

Cabinetul de Avocatură “Gabriel Grigoraş”

Fonduri europene

Fondurile europene cu finanțare nerambursabilă devin una dintre opțiunile proeminente de finanțare pentru pentru companiile cu o abordare a afacerilor pe termen lung.
Grigoraș&Partners oferă servicii speciale în domeniul finanțării nerambursabile, combinând experiența în consultanță juridică cu managementul de proiect. Clienții noștri sunt persoane fizice și în special persoane juridice, inclusiv autorități publice, companii comerciale sau organizații non-profit din România sau din străinătate.
Pentru beneficiari: Asistăm clienții în procesul de luare a deciziilor de selectare a celei mai potrivite și fezabile opțiuni de finanțare, oferind informații precise cu privire la datele și cerințele cererii. Experiența și cunoștințele specialiștilor noștri acoperă o gamă largă de instrumente de finanțare din fonduri private, precum și din fonduri publice, precum fondurile europene gestionate la nivel național (instrumente structurale, agricultură, pescuit, fonduri ESI) și la nivel european (cum ar fi programe cadru), fonduri SEE.
Econosmisim timp și cheltuieli pentru clienți printr-o evaluare detaliată și precisă a eligibilității clientului. Susținem clienții în procedura de înscriere și asistăm la pregătirea celei mai bune prezentări a afacerii clientului pentru a asigura câștigarea finanțării. Oferim sfaturi atente și dedicate cu privire la implementarea și asistența continua în problemele de raportare.
Pentru autorități: Asistăm autoritățile în elaborarea documentației necesare obținerii finanțării, în gestionarea proiectelor finanțate, în organizarea procedurilor de achiziții publice, în evaluarea proiectelor și programelor. De asemenea, oferim asistență juridică și servicii pentru pregătirea, implementarea și finalizarea proiectelor și programelor pentru finanțare nerambursabilă.
Echipa Grigoraș&Partners combină expertiza în finanțarea nerambursabilă cu expertiza juridică în diferite domenii relevante, inclusiv drept administrativ, achiziții publice, drept civil și comercial.

AI NEVOIE DE MAI MULTE DETALII? INFORMAȚIILE SUNT GRATUITE!

Copyright © 2019 Grigoras Lawyers. Toate drepturile sunt rezervate.