Imobiliare și construcții

Cabinetul de Avocatură “Gabriel Grigoraş”

Imobiliare și construcții

Activitatea Grigoraș&Partners este una profesionistă în domeniul imobiliar și al construcțiilor implică toate aspectele dezvoltării imobiliare în România și Europa de Est. Echipa noastră oferă servicii juridice deosebite pentru jucători cunoscuți pe piețele regionale.
Avocații noștri care activeaza în domeniul imobiliar sunt considerați o echipă de consilieri de încredere cu privire la toate problemele legate de proprietatea, achiziția, dezvoltarea, construcția și operarea proiectelor imobiliare fie că sunt rezidențiale, industriale sau comerciale. Avocații noștri dețin o expertiză vastă în acest domeniu, oferind consiliere dezvoltatorilor internaționali, investitorilor și de asemenea antreprenorilor locali cu privire la proiecte rezidențiale și comerciale.
Practica noastră le oferă clienților o gamă largă de servicii în domeniul imobiliar, începând cu achiziționarea terenurilor pe care urmează a se edifica construcția respectivă și până la valorificarea efectivă a construcției respective, cuprinzând și exploatarea imobilelor și recuperarea investiției. Societatea Grigoraș & Partners este implicată în asigurarea respectării de către client a cerințelor de reglementare în domeniul urbanismului și al conservării mediului. Este important de reținut că Grigoraș & Partners se ocupă de întocmirea opiniilor legale care dau certitudine și siguranță învestitorilor în ceea ce privește întreaga investiție.
Membrii echipei care se ocupă de domeniul imobiliarelor și al construcțiilor colaborează îndeaproape cu clienții noștri pentru a înțelege mai bine mecanismul afacerii lor, precum și problemele legale care pot apărea în tranzacțiile aferente, permițând echipei să dezvolte soluții creative și eficiente pentru aceste probleme. Firma noastră este un factor cheie pentru numeroase tranzacții imobiliare care implică vânzarea și cumpărarea de proprietăți în România.

AI NEVOIE DE MAI MULTE DETALII? INFORMAȚIILE SUNT GRATUITE!

Copyright © 2019 Grigoras Lawyers. Toate drepturile sunt rezervate.