Jocuri de noroc

Cabinetul de Avocatură “Gabriel Grigoraş”

Jocuri de noroc

Grigoraş&Partners a consiliat clienți în domeniul jocurilor de noroc încă de la începutul acestei activități comerciale în România. Practica noastră de jocuri ajută companiile locale și internaționale implicate în jocuri de noroc, inclusiv operatorii de cazinouri, loterii, operatorii de pariuri și online, oferind consultanță de specialitate cu privire la provocările de reglementare, corporative și comerciale din acest domeniu specializat.
Firma noastră sprijină clienții cu îndrumări juridice documentate într-un mod profesionist pentru o gamă completă de servicii. La nivelul corporativ și comercial, oferim soluții complete pentru organizarea și funcționarea activităților de jocuri de noroc. Asistăm la redactarea și negocierea acordurilor de acționariat între investitori, sugerând în același timp structuri corporative și de impozitare adecvate. Le asigurăm cliențlor noștri cele mai bune condiții de afaceri în acordurile de gestionare a jocurilor cu operatori și documente colaterale.
De asemenea, supraveghem acordurile de servicii și asiguratea de echipament de la producătorii de echipamente livrare cu furnizorii de jocuri și producătorii de echipamente, precum și acordurile de marketing și publicitate: toate în conformitate cu reglementările legale în domeniul jocurilor.
Grigoraș & Partners oferă clienților săi expertiză specializată în toate aspectele legate de respectarea reglementărilor complexe care se schimbă frecvent în acest domeniu. Ca urmare a experienței noastre de lungă durată, împreună cu angajamentul nostru de a fi la curent cu cerințele de reglementare în evoluție, am consiliat jucători importanți din această industrie.

AI NEVOIE DE MAI MULTE DETALII? INFORMAȚIILE SUNT GRATUITE!

Copyright © 2019 Grigoras Lawyers. Toate drepturile sunt rezervate.