Cabinetul de Avocatură “Gabriel Grigoraş”

LITIGIU CÂȘTIGAT DUPĂ 10 ANI DE PROCES ANEVOIOS FINALIZAT CU RECUPERAREA UNOR TERENURI ÎNSTRĂINATE ABUZIV. ULTERIOR, CONSULTANȚĂ ÎN TRANZACȚII DE CIRCA 10 MILIOANE DE EURO, PENTRU ÎNSTRĂINAREA UNOR LOTURI DIN ACESTE TERENURI

LITIGII
Echipa Grigoras & Partners a oferit asistență juridică la un nivel foarte înalt într-un proces amplu care s-a desfășurat pe o perioadă lungă de aproximativ zece ani. Deși parcursul juridic a fost extrem de dificil, echipa noastră întâmpinând pe durata procesului impedimente survenite din diferite direcții, avocații noștri au finalizat cu succes acest proces, dovedind-și încă o dată competențele și iscusința dobândite de-a lungul a zeci de ani de experiență în astfel de litigii. Obiectul acestui proces anevoios a constat în anularea unor acte succesive prin care terenurile clientului nostru au fost înstrăinate fraudulos către alte societăți, finalizându-se cu readucerea acestor terenuri în proprietatea clientului nostru.

Avocații Grigoras & Partners își înscriu acest succes alături de celelalte reușite, în care au avut posibilitatea să ofere servicii de asistență juridică de înaltă calitate, să întâmpine provocări și să găsească soluții optime într-un timp scurt. Cu siguranță experiența și cunoștințele teoretice ale fiecărui avocat din echipă au contribuit la construcția unei structuri legale complexe, bine gândite, astfel încât după mai mult de 10 ani de litigiu, toate pretențiile și apărările pârâților, susținute printr-un set întreg de pași procedurali, s-au dovedit a fi nefondate.

CONSULTANȚĂ LA VÂNZARE
În final, după soluționarea litigiului, echipa noastră de avocați a asigurat consultanță în procesul de vânzare a unuia dintre terenurile obținute în urma procesului, aflat în Otopeni, proprietatea firmei Agroindcom Chitila, către un important investitor din Cipru din domeniul imobiliarelor și al infrastructurii, Olympian East Bucharest Srl. Terenul din Otopeni are o suprafață de 160.000 de mp, iar valoarea tranzacției se situează în jurul sumei de 6 milioane de euro.

ALTE SERVICII
Avocații noștri au negociat cu abilitate condițiile vânzării și au redactat actele necesare. Totodată, în mod similar, se pregătesc pașii care anticipează procesul de vânzare pentru celelalte trei terenuri cu suprafețe foarte mari, de ordinul hectarelor, din zonele Chitila, Periș și Buftea, aflate acum în proprietatea Agoindcom Chitila, obținute de firma noastră tot pe cale judecatorească în condiții similare cu cel din Otopeni.

Pe langa serviciile de litigii și consultanță, firma noastră a oferit clientului consiliere juridică în domeniul corporativ și comercial, drept de concurență, proprietate intelectuală, drept bancar, impozitare, dreptul muncii. Echipa de avocați răspunzătoare de această acțiune a fost condusă de domnul avocat coordonator Gabriel Grigoraș alături de doamna avocat Minodora Iliescu, ambii deținând o expertiză importantă în diferitele domenii ale dreptului.

Copyright © 2019 Grigoras Lawyers. Toate drepturile sunt rezervate.