Termeni si Conditii de utilizare a website-ului https://www.grigoraslawyers.ro

Ca orice comunitate care se guvernează după anumite reguli, utilizatorii acestui site trebuie să respecte regulile comunităţii unde ajung şi nu cele ale comunităţii de unde sosesc. Astfel, ne aşteptăm ca vizitatorii site-ului nostru să respecte regulile comunităţii CABINET DE AVOCAT “GABRIEL GRIGORAS” denumită în continuare CABINET DE AVOCAT “GABRIEL GRIGORAS”.

CABINET DE AVOCAT “GABRIEL GRIGORAS” este o societate organizată și care funcționează în conformitate cu legile din România, cu sediul în Bucuresti, sector 5, Str. Mihail Obedenaru, nr. 29 bis, înregistrată sub nr. Nr. R.C./Aut: Deciza nr. 943/17.10.1996, cod unic de înregistrare/cod TVA RO19837682.

Site-ul https://www.grigoraslawyers.ro este administrat de CABINET DE AVOCAT “GABRIEL GRIGORAS” si are ca scop promovarea serviciilor oferite de firma noastră.
Prin utilizarea acestui website se consideră că acceptaţi în mod automat termenii şi condiţiile prezentate pe această pagină cat si cu conditiile de Prelucrare a datelor cu caracter personal si Politica de utilizare Cookie. În caz contrar, este dreptul dumneavoastră de a înceta navigarea paginilor de Internet de la adresa https://www.grigoraslawyers.ro.

Orice vizitator foloseste site-ul pe riscul propriu, iar termenii şi condiţiile sunt aplicabile pentru orice site deţinut de CABINET DE AVOCAT “GABRIEL GRIGORAS”.

1. Drepturi de autor. Toate materialele prezentate pe acest site sunt proprietatea CABINET DE AVOCAT “GABRIEL GRIGORAS” şi nu pot fi copiate, reproduse, modificate, transmise, distribuite, vandute sau folosite în scop comercial fără acordul scris, în prealabil, al CABINET DE AVOCAT “GABRIEL GRIGORAS”. Utilizatorii au dreptul de a distrubui conţinut pe reţele sociale sau alte site-uri în scopul recomandării sau promovarii web site-ului, fără a altera conţinutul, prin link-uri catre paginile site-ului nostru. Totuşi, dacă contextul în care sunt făcute aceste direcţionări contravine politicilor CABINET DE AVOCAT “GABRIEL GRIGORAS” sau aduc un prejudiciu imaginii CABINET DE AVOCAT “GABRIEL GRIGORAS”, ne rezervăm dreptul de a solicita eliminarea linkurilor respective, iar utilizatorul are obligatia de a şterge linkurile respective în termen de 48 de ore de la solicitare.

2. Preţurile afisate pe acest site pot fi modificate fara o anunţare prealabilă a utilizatorilor. Preţurile nu sunt cu titlu de ofertă garantată şi nelimitată în timp.

3. Informaţiile, comentariile şi comunicatele de pe CABINET DE AVOCAT “GABRIEL GRIGORAS” nu constituie consultanţă pentru investiţii, recomandări de tranzactii sau oferte de vanzare concrete şi pot fi retrase sau modificate fără notificare în prealabil.

4. Preţurile serviciilor sunt însoţite de anumite specificaţii. În cazul în care utilizatorul are nevoie de servicii cu alte specificaţii, CABINET DE AVOCAT “GABRIEL GRIGORAS” poate solicita sau nu un preţ diferit decât cel afişat pe acest site.

5. CABINET DE AVOCAT “GABRIEL GRIGORAS” nu răspunde de conţinutul grafic sau contextual al site-urilor din portofoliu sau site-urilor partenere. Site-urile din portofoliu pot fi modificate, şterse ori înlocuite fără notificare şi nu vor reprezenta în toate cazurile calitatea lucrarilor CABINET DE AVOCAT “GABRIEL GRIGORAS”.

6. CABINET DE AVOCAT “GABRIEL GRIGORAS” are dreptul de a refuza cereri care contravin politicii companiei sau legislaţiei în vigoare. Serviciile şi preţurile afişate nu sunt cu titlu de garanţie pentru orice cerere venita din partea utilizatorilor.

7. CABINET DE AVOCAT “GABRIEL GRIGORAS” nu este responsabil, în nici un caz, pentru daune care ar putea rezulta din erori sau lipsa de acuratete a unor materiale de pe acest website.

8. Informaţiile pe care utilizatorul le furnizează, fie ele informaţii explicite sau informaţii cu caracter statistic, se supun regulilor de confidenţialitate.

9. CABINET DE AVOCAT “GABRIEL GRIGORAS” nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele greşeli apărute pe site sau pentru orice daune care ar putea apărea de pe urma acestora. În orice caz, semnalarea lor este foarte apreciată de echipa CABINET DE AVOCAT “GABRIEL GRIGORAS”.

10. Preţurile afişate pe https://www.grigoraslawyers.ro sunt afişate în EURO si este specificat daca conţin sau nu TVA şi poti fi modificate fără notificare în prealabil. De asemenea, CABINET DE AVOCAT “GABRIEL GRIGORAS” işi rezervă dreptul de a modifica disponibilitatea sau structura pachetelor de servicii făra notificări în prealabil.

11. CABINET DE AVOCAT “GABRIEL GRIGORAS” nu poate garanta că mesajele trimise catre CABINET DE AVOCAT “GABRIEL GRIGORAS” vor fi primite în forma iniţială sau ca mesajul va ramane confidenţial în timpul transmiterii.

12. Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să accesaţi şi să citiţi şi secţiunea Politica de confidenţialitate deoarece se aplică vizitei pe acest site.

13. Site-ul conţine link-uri catre alte site-uri. CABINET DE AVOCAT “GABRIEL GRIGORAS” nu este răspunzător pentru conţinutul acestor site-uri, în cazul în care acele site-uri nu funcţionează corect ori sunt încărcate de malware. În orice caz, semnalarea acestor situaţii este foarte apreciată de echipa CABINET DE AVOCAT “GABRIEL GRIGORAS”.

14. Denumirea CABINET DE AVOCAT “GABRIEL GRIGORAS” este marcă înregistrată al CABINET DE AVOCAT “GABRIEL GRIGORAS”. Folosirea fără drept sau acord scris a tuturor materialelor CABINET DE AVOCAT “GABRIEL GRIGORAS” este strict interzisă.


Ultima actualizare: 24.06.2019

Termeni si conditii de utilizare / Prelucrarea datelor cu caracter personal / Politica de utilizare Cookie

Copyright © 2019 Grigoras Lawyers. Toate drepturile sunt rezervate.